Tack för förtroendet.

Tack, tack mina underbara vänner!

Tack för förtroendet.
Tack för allt stöd mina älskade vänner, min Zendagi.
Jag känner mig hedrad, stolt och rörd. Att bli vald som Ensamkommandes Riksförbuds ordförande känns väldigt stort. Mina vänner, Ni som har skapat EF föreningar runt om i Sverige har kämpat mycket och detta tackar jag för. EF Malmö har egen lokal och några bästa projektanställda. Vi startade det från noll jag hoppas att de andra lokalföreningar kommer utvecklas på samma sätt. Nu har vi ett större uppdrag. Alla EFs lokalföreningar ska bli lika bra samt vi ska starta ännu fler lokalföreningar. Fler nyanlända ungdomar ska få chansen till ett bättre liv, inkludering och integrering. Jag ska göra mitt bästa för att förvalta det som vi börjat, inte minst gällande kommunikation och utöka vårt kontaktnät. Min önskan är att vi breddar ut verksamheten och ska kunna påverka på ett nationell nivå samt hjälpa till så att inga nyanlända ungdomar känner sig ensamma. Men, mina vänner! Jag kan inte göra något ensam utan er hjälp så jag kommer kontakta er och kommer be om hjälp när som helst.

Omid Mahmoudi
Ensamkommandes Riksförbunds ordförande

Comment

There is no comment on this post. Be the first one.

Leave a comment