Idag är jag verkligen stolt, glad och känner mig hedrad

Idag är jag verkligen stolt, glad och känner mig hedrad.

Jag har fått årets kompassens stipendium som delas varje år av kungens stiftelse.
Den här priset är absolut bästa priset som finns i Sverige, det är väldigt stor pris och samtidigt har ett speciellt värde för att jag kommer får den här priset från Kungen.
Priset kommer ge mig mer energi, inspiration, motiv, glädje, inspirerar mig att kämpa vidare i den tragiska situationen som vi har.
Tack älskade vänner, min familj, EFs medlemmar, EFs volontärer, EFs personal och min Zeindagi som ni har gjort möjligt att jag får priset. Ni är inte bara min stödpelare, energi, inspiration, ni är en del av mig, vi delar glädjen, framgången, lyckan och priset tillsammans.

Jag är oerhörd glad att jag har fått chansen och äran att lära känna er. Livet är snällt som har låtit mig ha er så underbar människa som mina vänner! Om jag är modig är det för att mina vänner ger mig styrka, om jag är klok är det för att ni berikar mig med era tankar och kunskap! Varje ros jag får ska delas med er, mina underbara vän, för det är tack vare er som jag orkar med livet.

Vi ses snart!

Comment

There is no comment on this post. Be the first one.

Leave a comment