Valrörelsen

Valrörelsen märks i Malmödalen, många politiker och partier gör sitt yttersta att fånga väljarna. Jag lyssnade på moderaterna idag som pratade om stramare flyktingpolitik, om språktvånget, om att Malmö har tagit emot felsorter av invandrare, om att människor som nu förtiden inte sätter på sina ringklockor för att gå upp morgonen och jobba. Jag kände mig personligen kränkt.

Går vi ett steg åt höger så finner vi SD som inte pratar om stramare flyktingpolitik, utan stängda gränser.

Frågar du mig vilket parti jag stödjer mest?
Jag tror inte på något ensamt parti, jag tror på kollektivet, jag tror på tillsammansskapet och jag tror på samarbete. Jag stödjer det blocket som står för lika värde, det blocket som bryr sig om en medmänniska, det blocket som stöttar människor i nöd.
Då jag tycker politik är viktigt, dessutom vilket block som regerar i Sverige tycker jag också att det är viktigt att använda min rättighet att rösta. Jag vill vara en aktiv medborgare och inte passivt stå och titta och börja klaga när Sverigedemokraterna vinner och sätter den demokratiska värderingen i fara, jag vill inte vara passiv och titta när Sverigedemokraterna vinner och människor med en annan bakgrund utsätts för rasism och hat och hot. Jag vill inte ha några politiker som rör sig i stan med järnrör i händerna. Jag vill påverka politiken, jag vill förändra politiken med min röst, jag vill ha kvar politiker som tror på mänskliga rättigheter, politiker som försvarar och står upp för de demokratiska värderingarna.
Vill också du göra som jag?
Försvara och stå för demokratin?
Gör som mig! Rösta mer mänskligt!
Rösta på det rödgröna blocket!

Comment

There is no comment on this post. Be the first one.

Leave a comment