Det här priset är inte bara till mig, utan också till alla mina systrar och bröder som kommit hit ensamma som jag!

Det här priset är inte bara till mig, utan också till alla mina systrar och bröder som kommit hit ensamma som jag!

Jag vill först börja med att tacka Shahmama och Salsal Riksförbund, speciellt Hussain Sharq och Safar Omagh. Sedan vill jag också tacka alla som har uppskattat mitt jobb och engagemang. När man vinner ett pris blir man självklart glad och man känner sig stolt över sig själv. Det här priset är speciellt, jag kan knappt hitta ord för att kunna beskriva mina känslor eftersom den här efterlängtade konserten blev av. Dawood Sarkhosh är en bra symbol för många, han är den bästa ledaren, den bästa diktaren, den bästa sångaren, och den bästa kämpen. Det är inte så många som har samma egenskaper som Dawood har. Idag är en speciell dag för mig och detta kommer att vara ett bra minne för mig som jag aldrig kommer att glömma. Det är de minerna som gör oss glada och som är betydelsefulla för oss. Det här priset är speciellt eftersom det alltid kommer att påminna mig om den speciella dagen. Jag har skrivit två böcker under den korta tiden jag har bott i Sverige, med dem har jag vunnit några priser. Vi har grundat ett starkt förbund med hjälp av mina systrar och bröder som har kommit ensamma till Sverige. Jag måste säga att allt det här arbetet är resultaten av den kamp som Dawood har fört för oss, liksom medlemmarna i Ensamkommandes Förbund! Hade Dawood inte funnits och inspirerat mig med sina ord hade jag inte kunnat skriva mina böcker. Jag vill slutligen tacka alla er som har kommit och deltagit eller bidragit med någonting, smått och stort, från mitt hjärta.

Comment

There is no comment on this post. Be the first one.

Leave a comment